F
Blogger tarafından desteklenmektedir.

30 Ağustos 2014 Cumartesi

Kadıköy kombi tamiri

,

Her geçen gün elektronik ev aletleri adı altında sıcak su elde etmek için üretilen kombi marka ve modelleri çoğalmaktadır. İstanbul bölgesinde kombi servisi hizmeti verdiğimizden birçok kombi modeli ile karşılaştığımızı söyleyebilirim. Özellik ile kadıköy kombi servisi hizmeti verdiğimiz adreslerde Baymak, Buderus, Vaillant ve demirdöküm kombi markalarına sıklık ile rastlamaktayız.

Gün geçtikçe nüfus yoğunluğu artan kadıköy bölgesi kombi kullanımında oldukça yaygındır. Kadıköy de ikamet eden kombi müşterilerimize her daim en iyi hizmeti götürmeyi sürdürmekteyiz. Bu bölgeden gelen kombi tamiri, kombi bakımı işlerini yedi gün yirmi dört saat yapmaktayız. Uzun çalışmalar sonucu bütün kombi arızaları hakkında yeterli bilgi ve ekipmanı edinmiş bulunmaktayız. Kombilerin tamiri için bizleri tercih etmeniz durumunda çalışanlarımız çok kısa sürede kadıköy bölgesine ulaşıp kombinizi tamir edecektir.

Kadıköy kombi servisini çağırıp kombinizi tamir ettirmeden önce yapmanız gereken birkaç işlem sırası ile şöyledir.

1. Kombiye gelen doğalgaz vanasının açık ve gazın geldiğinden emin olmadan servis çağırmayın.
2. Kombinize elektrik geliyor mu kombinin ışıkları yanıyor mu kontrol edin.
3. Kombide gerekli olan 1.5 bar su mevcutmu

Yukarıda maddeler halinde sıraladığımız işlemleri sırası ile kontrol etmeden kadıköy kombi servisini çağırmayınız. Bu işlemleri sizler evlerinizde rahatlık ile yapabilirsiniz. Hiç gereği yok iken servis ücreti ödemenizi ve bekleyen diğer kombi tamiri işlemlerini aksatmamanız için lütfen ilgili olun.

0 yorum to “Kadıköy kombi tamiri”

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

 

Kadıköy Kombi Servisi Copyright © Tüm hakları saklıdır. kombi servisi - Kadıköy Kombi Servisi