F
Blogger tarafından desteklenmektedir.

17 Eylül 2014 Çarşamba

Kadıköy viessman kombi servisi

,

Viessman ısıtma sistemleri yani kombi üretimini uzun yıllardır gerçekleştirmektedirDr. Martin Viessmann tarafından Almanya'da kurulan şirket %100 alman teknolojileri ile donatılmıştır. Bildiğiniz üzere Alman malı iğne dahi olsa kalitesinden şüphe edilmesi söz konusu değildir. Atalarımızın birde bununla ilgili sözü vardır "Alman ise iyidir". Gerçekten de öyledir ülkemizde kombi satışı ve üretimi yapmaya 1994 yılında başlamasına rağmen en büyük sıkıntısı ise servis ağının aradan yıllar geçmesine karşın kısıtlı olmasıdır. Evlerinizde viessman kombi kullanıyorsanız yetkili servis bulmakta güçlük çekmeniz normal olarak karşılanmalıdır. Bu durumdan kaynaklanan alternatif çözüm ise özel viessman kombi servisi olarak hizmet veren firmalardır. 


Üstelik özel servis diye çağırmaktan çekindiğiniz çalışanlar mutlaka daha öncesinde viessman yada başka bir marka kombinin yetkili servisinde çalışmış kişilerdir. Bu ön yargıyı kafamızdan atmak ve yetkili servis bulamadığımız zamanlarda işi özel servise vermek gerektiğini düşünmekteyim. Bizlerde kadıköy viessman kombi servisi olarak hizmet vermekteyiz. Gelen talepler doğrultusunda viessman kombi arızalarına müdahale edip müşterilerin mağduriyetlerini gidermekteyiz. Viessman kombi tamiri için bizleri gönül rahatlığı ile arayabilir ve servis hizmeti alabilirsiniz. Soğuk günlerin yaklaşması ile birlikte kombi servisi arayacağınız dan ve kombinize bakım yaptıracağınız dan fazla uzağa gitmenize gerek yok bizleri arayıp hizmet talep edebilirsiniz.

Özellik ile kadıköy bölgesinden arıza bildirimi gelmekte olup en yaygın viessman kombi kullanımı yine bu bölgede görülmektedir. Viessman kombi bakımı ise diğer kombi bakımları ile aynı olup aynı ücret uygulanmaktadır. Kadıköy viessman kombi servisi arıyorsanız sizlere özel servis olarak hizmet vermekten gurur duyacağımızı bilmenizi isteriz. Daha önce viessman yetkili servisinde çalışmış kombi bakımı ve tamirinden gerçekten anlayan güler yüzlü ustalar ile çalışmak isterseniz tek yapmanız gereken bizleri aramak olucaktır.  

1 yorum:

  • 18 Eylül 2014 09:58
    igunes dedi ki:

    İyi hoş güzelde telefon numarası yok nereden aricam viessman kombi servisi ni ?

    sil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

 

Kadıköy Kombi Servisi Copyright © Tüm hakları saklıdır. kombi servisi - Kadıköy Kombi Servisi