F
Blogger tarafından desteklenmektedir.

13 Eylül 2014 Cumartesi

Kayışdağ kombiye elektrik gelmiyor

,

Eğer evinizde ısınmak veya suyunuzun her daim sıcak olmasını istiyorsanız bir kombi bulundurmanız gerekliliğini çok iyi biliyor olmalısınız. Türkiye’deki hane sayısının üçte biri günümüzde kombi kullanmaktadır. Kayışdağ’de ikamet ediyor ve Kombiye elektrik gelmiyor mu? Bunun sebebi çok uzun yıllardır bakım yapılmamış tesisatınız veya uzun süredir bakımını yaptırmadan kullanmış olduğunuz kombinizin çeşitli parçaları olabilir. Firmamızı arayarak hemen uzman teknik ekibimizden yardım alabilir, sorununuzun günlük yapacağınız diğer işlere veya ısınmanıza mani olmadan giderilmesi konusunda profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Kayışdağ kombi servisi siz değerli müşterilerimize günün her saatinde hizmet verebilmek için sizden gelen çağrıları yedi gün yirmi dört saat hazır olarak beklemektedir.


Firmamız İstanbul’un güzide ilçelerinden biri olan Kayışdağ bölgesindeki tüm hanelere hızlı ve kaliteli bir servis sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. Sadece bu semt ile sınırlı kalmayıp, yakındaki veya sınırdaki çeşitli mahalle ve caddelere de hizmet vermekteyiz. Kombiye elektrik gelmiyor gibi acil çözülmesi gereken bir işiniz olduğundan bizimle irtibata geçip sonrasındaki tüm süreç boyunca hiçbir şeyi dert etmeden bekleyebilirsiniz. Kombiler teknolojik aletler olduğundan dolayı, zaman zaman arıza yapması çok doğaldır ancak önemli olan arıza yapmadan önce de arıza yapmasını beklemeden düzenli olarak bakımının yaptırılmasıdır. Düzenli bakımı yaptırılmayan kombiler daha sonra sizin başınıza daha yüksek tutarlarda masraflar açabilirler, buna dikkat etmelisiniz.


Kayışdağ semtinde kombinizin çalışırken durması, yeterince ısıtmaması kombiye elektrik gelmiyor olması veya elektrik gelmesine rağmen hala çalışmıyor olması gibi envai çeşit probleminize uzman ve sektörde yıllardır biriktirdiği deneyimle ekibimiz aracılığıyla çok kısa bir sürede çözüm bulabilmekteyiz. Eğer telefon ile yönlendirerek sizin giderebileceğiniz bir arıza ise öncelikle size bu şekilde yardımcı oluruz ancak birçok malzemenin birleşimiyle üretilen kombileriniz teknik ve işten anlayan bir ekip ile incelenmediği sürece bu problemlerin saptanıp tamir edilmesi bir hayli zordur. Unutmayın cihazınız arabanız kadar karmaşık ve diğer aletlere oranla pahalı bir mekanizmadır bu yüzden cihazınızı kimlerin ellerine teslim ettiğinize dikkat etmeniz gerekmektedir eğer bir çaylak tarafından incelenirse sonrasında daha masraflı bir arıza doğurması muhtemeldir.

0 yorum to “Kayışdağ kombiye elektrik gelmiyor”

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

 

Kadıköy Kombi Servisi Copyright © Tüm hakları saklıdır. kombi servisi - Kadıköy Kombi Servisi